Σάββατο, Μαΐου 19, 2007

One of these days...

Διαβάστε τι έπαθα σε 24 ώρες πραγματικού χρόνου:

1. Ο η/υ μου, κάνει κόλπα εδώ και αρκετές ημέρες, από τότε που βλακωδώς κατέβασα ένα update της Microsoft και από τότε με έχουν ταράξει «ότι ενδέχεται να έχω πέσει θύμα πλαστογράφησης λογισμικού» (σώπα…!). Χτες όμως έχασα και τον Windows Media Player για τον ίδιο λόγο. Δεν ξέρω αν τον χρησιμοποιείτε, πάντως εγώ είχα βολευτεί μαζί του και τώρα είμαι ΠΟΛΥ εκνευρισμένος! DAMN IT.

2. Το κιβώτιο ταχυτήτων στο αυτοκίνητο της γυναίκας μου, αποφάσισε ότι μετά από 68.000 χλμ ήρθε η ώρα να πάρει σύνταξη και άρχισε να κάνει ανατριχιαστικούς θορύβους την ώρα που βιαζόμουν να φτάσω στην δουλειά. Το παράτησα στην Κηφισιά, έκανα όλες τις μετακινήσεις μου με το τραίνο (DAMN IT, DAMN IT, DAMN IT) και το πήγα στο συνεργείο το απόγευμα (ευτυχώς λειτουργούσαν οι τρεις από τις πέντε ταχύτητες και δεν με άφησε στην μέση του δρόμου). Θα επανέλθω στο θέμα όταν το φτιάξω και θα σας εξηγήσω ορισμένα πράγματα (όχι κολακευτικά) για την VW.

3. Αβαρία στα υδραυλικά του σπιτιού, έχουμε μείνει χωρίς νερό από το πρωί. Ευτυχώς βρήκα υδραυλικό ο οποίος αυτή την στιγμή γκρεμίζει το σύμπαν και μέχρι το βράδυ μπορεί και να καταφέρουμε να πλυθούμε. (DAMN IT DAMN IT DAMN IT DAMN IT!).