Δευτέρα, Μαρτίου 27, 2006


Πως σώθηκε ο κόσμος από την απειλή του κτήνους

Βαθιά στα υπόγεια του κάστρου του ο κόμης Ντράκουλας κοιμόταν. Ονειρευόταν όργια με 18αρες παρθένες, πεινούσε για αίμα και είχε την ελπίδα πως αυτή την φορά θα μπορούσε να συνδυάσει και τα δύο αυτά μαζί, χωρίς όμως να φάει κλήση για παράνομο παρκάρισμα. Περιμένοντας να πέσει το σκότος, το τέρας θυμήθηκε ότι είχε να πληρώσει και το ΙΚΑ του υπηρέτη του και εκνευρίστηκε τα μάλλα. Ήθελε να βυθίσει τα δόντια του σε τρυφερά λαιμουδάκια……
Το ένστικτο του τον ειδοποίησε ότι άρχισε να σκοτεινιάζει. Οι ακτίνες του ήλιου έδωσαν την θέση τους στην προαιώνια νύχτα, το καταφύγιο και την προστασία του για κάθε λογής άνομες πράξεις που εδώ και χρόνια (τουλάχιστον 638) επιτελούσε. Άνοιξε το καπάκι του φέρετρου του (ακριβό μοντέλο από μαόνι, με σατέν επένδυση και ανατομικό στρώμα) και λαβών την μορφή νυχτερίδας πέταξε προς το παρακείμενο χωριό. Από ψηλά, ερεύνησε την περιοχή, μήπως συναντήσει κάποια αργοπορημένη και ζουμερή χωριατοπούλα που θα τον βοηθούσε να σβήσει την ακόρεστη δίψα του. Φάνηκε τυχερός, διότι πέτυχε την κόρη του Δήμαρχου να περιφέρεται στην πλατεία. Αμέσως προσγειώθηκε δίπλα της και θέλοντας να της κάνει εντύπωση πήρε την τρομακτική μορφή του με όλα τα αξεσουάρ: κάπα, μαύρο κουστούμι, ίδιος ο Κρίστοφερ Λη ήταν ο μπαγάσας. «Ήρθε η ώρα!» είπε στην ανυποψίαστη παιδίσκη το κτήνος με την δρακουλιάρικη φωνή του. «Κύριε Κόμη, τι έκπληξη είναι αυτή..» απάντησε η παιδίσκη καθόσον της είχε δοθεί εξαιρετική ανατροφή από το σπίτι της και ο Δήμαρχος πατέρας της σκόπευε να την παντρέψει με τον Ειρηνοδίκη. «Πως και βγήκατε έξω τόσο νωρίς?» συνεχίζει. «Νωρίς?» απορεί ο Ντράκουλας.
«Ήρθατε να δείτε την έκλειψη μαζί μας? Πρόκειται για ένα σπάνιο αστρονομικό φαινόμενο. Μερικά λεπτά απόλυτου σκοταδιού το μεσημέρι. Έχουν έρθει στο ταπεινό χωριό μας κυνηγοί εκλείψεων από όλον τον κόσμο. Δείτε πάνω στον ουρανό, ο ήλιος αρχίζει να επανεμφανίζεται!».
«Ωχ, την πάτησα», ήταν οι τελευταίες κουβέντες του Κόμη, καθώς οι ακτίνες του ηλίου έπεσαν πάνω του και μπροστά στα μάτια της έκπληκτης παιδίσκης έλιωσε και έγινε σκόνη…..
«Φτού γαμώτο. Έχασα την ευκαιρία να γίνω κυρία Κόμη» φωνάζει η κόρη του Δημάρχου ξεχνώντας προς στιγμή την ανατροφή της. Ήταν ο μόνος που θα μπορούσε να την γλιτώσει από τον γάμο με τον γέρο- Ειρηνοδίκη…..

Έτσι λοιπόν αγαπητέ αναγνώστη σώθηκε ο κόσμος από τον μοχθηρό κόμη, η αθώα παιδίσκη όμως θυσιάστηκε τελικά και έγινε βορά στις ανώμαλες ορέξεις του γέρου συζύγου της…..