Παρασκευή, Απριλίου 14, 2006


ΤΑ 15 ΑΡΓΥΡΙΑ…………….

Ελπίζω αγαπητέ (και υπομονετικέ) αναγνώστη να συγχωρέσεις την καθυστέρηση του αρχαίου δαίμονος Dormammu να ποστάρει στο ιστολόγιό του. Σκέφθηκε σοβαρά να βάλει τον Ανακριτή Φαναριώτη να διαλευκάνει την σκοτεινή υπόθεση της απαγωγής του υποψ(ό)φιου Νομάρχη Λαμπρούκου, ή να θέσει σε δημοσιότητα τα απαγορευμένα ευαγγέλια που ανακάλυψε σε μια από τις περιπλανήσεις του στην ερειπωμένη πόλη της Σαρνάθ.
Ως προς το τελευταίο, κατ’ αρχήν έψαξε τρία- τέσσερα περίπτερα προκειμένου να βρει το τρέχον τεύχος του National Geographic, αλλά όπως αποδείχθηκε επί ματαίω, καθόσον είχε επέλθει γενικό ξεπούλημα (sold- out) και αναγκάστηκε να βλασφημήσει ουκ ολίγες φορές. Ως φοβερός δαίμων που είναι όμως, το ξετρύπωσε και στην παρούσα φάση είναι απασχολημένος με την ανάγνωσή του, ώστε να σχολιάσει αργότερα………..
Δεν αντέχει όμως στον πειρασμό να μην καυτηριάσει το γεγονός ότι το εν λόγω περιοδικό τιμάται 15 ευρωπουλίνια για ένα πρόχειρα τυπωμένο βιβλιαράκι πραγματικού κόστους κάτω των 2 ευρωπουλινίων και αναρωτιέται κατά πόσα φανταστικομμύρια έγινε πλουσιότερος ο ΔΟΛ αυτόν τον μήνα. Μήπως να αγοράσει μερικές μετοχές της εν λόγω εταιρίας να του βρίσκονται……….?