Παρασκευή, Απριλίου 14, 2006


ΤΑ 15 ΑΡΓΥΡΙΑ…………….

Ελπίζω αγαπητέ (και υπομονετικέ) αναγνώστη να συγχωρέσεις την καθυστέρηση του αρχαίου δαίμονος Dormammu να ποστάρει στο ιστολόγιό του. Σκέφθηκε σοβαρά να βάλει τον Ανακριτή Φαναριώτη να διαλευκάνει την σκοτεινή υπόθεση της απαγωγής του υποψ(ό)φιου Νομάρχη Λαμπρούκου, ή να θέσει σε δημοσιότητα τα απαγορευμένα ευαγγέλια που ανακάλυψε σε μια από τις περιπλανήσεις του στην ερειπωμένη πόλη της Σαρνάθ.
Ως προς το τελευταίο, κατ’ αρχήν έψαξε τρία- τέσσερα περίπτερα προκειμένου να βρει το τρέχον τεύχος του National Geographic, αλλά όπως αποδείχθηκε επί ματαίω, καθόσον είχε επέλθει γενικό ξεπούλημα (sold- out) και αναγκάστηκε να βλασφημήσει ουκ ολίγες φορές. Ως φοβερός δαίμων που είναι όμως, το ξετρύπωσε και στην παρούσα φάση είναι απασχολημένος με την ανάγνωσή του, ώστε να σχολιάσει αργότερα………..
Δεν αντέχει όμως στον πειρασμό να μην καυτηριάσει το γεγονός ότι το εν λόγω περιοδικό τιμάται 15 ευρωπουλίνια για ένα πρόχειρα τυπωμένο βιβλιαράκι πραγματικού κόστους κάτω των 2 ευρωπουλινίων και αναρωτιέται κατά πόσα φανταστικομμύρια έγινε πλουσιότερος ο ΔΟΛ αυτόν τον μήνα. Μήπως να αγοράσει μερικές μετοχές της εν λόγω εταιρίας να του βρίσκονται……….?

9 Comments:

Blogger An-Lu said...

Μόνο φανταστικομύρια? Άσε που πήρε το μάτι μου στον Ελευθερουδάκη εχθές το "Ευαγγελιο του Ιούδα" στα ελληνικά, ήδη τυπωμένο...εκτός αν πρόκειται για άλλο πράγμα...αλλά είχε το γνωστό κομμάτι της περγαμηνής στο εξώφυλλο...δεν κοίταξα τιμή, συγγνώμη!

Παρασκευή, Απριλίου 14, 2006  
Blogger cyrus said...

Εκεί στον ΔΟΛ έχουν γίνει φραγκοφονιάδες τελευταίως. Το ΒΗΜΑ της Κυριακής κυκλοφορεί πολλές φορές μόνο σε μία έκδοση (την ακριβή), και η ποιότητα του RAM όλο και πέφτει (καλά, αυτό είναι υποκειμενική άποψη), ενώ η τιμή ανεβαίνει.

Ανυπομονώ να διαβάσω για τον Ιούδα. Άντε, ντε...

Παρασκευή, Απριλίου 14, 2006  
Blogger Marina said...

Μήπως ήρθε καιρός, όπως ο Ιούδας στη φωτό σου, να τους πετάξουμε στα μούτρα τα περιοδικά και φυλλάδιά τους? Αρκετά μας κοροϊδεύουν, όχι να μας κλέβουν κι΄ολας..

Κυριακή, Απριλίου 16, 2006  
Blogger Λαμπρούκος said...

Δε βαριέσαι, easy come easy go. Τώρα το ότι εγώ βρέθηκα πάλι, αλλά με τάσεις εξαφάνισης δε ξέρω αν λέει τίποτις!

Δευτέρα, Απριλίου 17, 2006  
Blogger Dr Strange said...

Τί να σού κάνει κι ο καημένος ο Λαμπράκης ο Ισκαριώτης. Τόσοι αιώνες πληθωρισμός, τί να σού κάνουν σήμερα τριάντα ψωροαργύρια.

Τρίτη, Απριλίου 18, 2006  
Blogger Dormammu said...

Τα ένθετα στις εφημερίδες είναι άλλο, μεγάλο θέμα. Απορώ αν έχει κανείς τον χρόνο να τα διαβάσει όλα. Προς το παρόν, έχω αποκτήσει τόσο πολλά dvd και δεν έχω δεί κανένα.

Ίσως σε κάποια άλλη ζωή....

Τρίτη, Απριλίου 25, 2006  
Anonymous Ανώνυμος said...

Περίμενε λίγο γιατί βλέπω να πέφτει το χρηματιστήριο.

Παρασκευή, Μαΐου 05, 2006  
Anonymous Ανώνυμος said...

Interesting website with a lot of resources and detailed explanations.
»

Παρασκευή, Αυγούστου 11, 2006  
Anonymous Ανώνυμος said...

Interesting website with a lot of resources and detailed explanations.
»

Τετάρτη, Αυγούστου 16, 2006  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home