Δευτέρα, Μαΐου 22, 2006

Με την βοήθεια του cyrusgeo κατάφερα να επαναφέρω από τα τρίσβαθα του διαδικτύου το εξαφανισθέν αριστουργηματικό μου post και σας το παραδίδω εκ νέου για να το εμπεδώσετε, μέχρι να παλουκωθώ και να γράψω κάτι καινούργιο.

Παρασκευή, Απρίλιος 28, 2006

BY PUBLIC DEMAND…..!Δυο αποσπάσματα από τα πραγματικά χαμένα ευαγγέλια
Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, προ πολλών ετών τα οποία δεν είναι δυνατόν να υπολογισθούν με ακρίβεια, αλλά σίγουρα πριν την έλευση του Πεφωτισμένου Κλωνισμένου Νομάρχη Λαμπρούκου του ΙΣΤ’ (του αποκαλούμενου και Σεξομανούς) στον θρόνο της Υπερνομαρχίας Κουρίλων Νήσων και μετά την κατάρρευση του υπαρκτού σοσιαλισμού στις διαστημικές αποικίες του Αλδεβαράν (!), ευρέθησαν στους ερημότοπους των δακρύων που χωρίζουν την Αρνητική από την Θετική Ζώνη, αποσπάσματα πανάρχαιων συγγραμμάτων σε αρχαία διάλεκτο, τόσο ακατανόητη, που μέχρι σήμερα ήταν αδύνατη η αποκρυπτογράφησή τους. Οι αρχαιολόγοι, με την βοήθεια του ραδιενεργού άνθρακα 13 χρονολόγησαν τα ευρήματα στο 70.000 π.Μ, δηλαδή σε μία εποχή για την οποία λίγα πράγματα είναι γνωστά, καθόσον μετά ξέσπασε ο πόλεμος των μπλόγκερ για την παγκόσμια κυριαρχία και όλα έγιναν ρημαδιό…. Ορισμένοι εξ αυτών θεωρούν ότι πρόκειται για την μεγαλύτερη ανακάλυψη όλων των εποχών μετά την πίτσα με πεπερόνι και το διαστημικό parking, άλλοι δε εξ αυτών φρονούν ότι πρόκειται για μια καλοστημένη απάτη, ειδικότερα αν ληφθεί υπ’ όψη πως στα αποσπάσματα επαναλαμβάνεται πολλάκις η λέξη «ΙΝΤρ…e-mail» ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων…. Ευτυχώς όμως, με την βοήθεια του αρχαίου δαίμονος Dormammu που δάνεισε (με το ελάχιστο πραγματικά τίμημα των 50 φανταστικομμυρίων ευρωπουλινίων ανά λέξη) τον μοναδικό παγκόσμιο ηλεκτρονικό μεταφραστή του, κατέστη δυνατόν να μεταφρασθούν ορισμένα αποσπάσματα. Η μετάφραση αυτή καθαυτή βέβαια μάλλον δημιούργησε μεγαλύτερη αναστάτωση καθόσον ορισμένοι κακοήθεις ισχυρίζονται ότι το μηχάνημα του δαίμονος είναι ελαττωματικό. Όπως και να έχει το πράγμα, αντί να πληρώσετε στον Λαμπράκιο τον Ισκαριώτη τα δεκαπέντε ευρωπουλίνια, διαβάστε παρακάτω για να μάθετε την αλήθεια (?), σε αποκλειστική προδημοσίευση- προσφορά του εκδοτικού οίκου Sahlamarder- London, ο οποίος οσονούπω θα εκδώσει το σχετικό βιβλίο (αφού όλοι εκδίδονται, να μην εκδοθώ κι εγώ?):

Απόσπασμα Πρώτο:
……..Και ιδού άνθρωπος τις που καίτοι δημιούργησε ιστοημερολογιακόν μπλόγκιον εξαιρετικής ποιότητος ουδέν σχόλιον ελάμβανε από τους συνμπλόγκερς του και περιήλθε σε άσχημη κατάσταση και τον αποκαλούσαν όλοι «Ζηροκομμεντά» και έλεγε: «Γιατί κύριε δεν σχολιάζει κανείς στο μπλόγκ μου? Καλά γράφω, πιασάρικα θέματα έβαλα, στο μπλογκ του ΝΔ μπήκα και τσακώθηκα, τι άλλο να κάνω ο καψερός για να με πάρουν χαμπάρι??».
Και ιδού, έπεσε σκότος από άκρου εις άκρον εις όλην την γήν και λαλήσας φωνήν μεγάλην ο Κύριος του είπεν: «Αντί να την κάνεις και να ποστάρεις όλη την ώρα απαράδεκτε, κάτσε και ασχολήσου με την δουλειά σου που έχει πάει πίσω και με την γυναίκα σου που σε βρίζει δικαιολογημένα κι άσε τα μπλόγκια και τις μαλακίες…. Αλλά τέλος πάντων, και για να μη λες ότι δεν βοηθάω, πήγαινε στο προφίλ σου και διάλεξε για φωτογραφία μια μαϊμού». Και πεσών χαμαί ο άνθρωπος αναρωτήθηκε «Κύριε, τι εννοείς?» και ο Κύριος απάντησε «Διάλεξε μια μαϊμού, όσο πιο άσχημη τόσο καλύτερα». Και εδιάλεξεν ο άνθρωπος μια μαϊμού φρικαλέα και αηδιαστική για φωτογραφία και ΙΔΟΥ, μέγα θαύμα εγένετο και το μπλόγκιον του άρχισε να δέχεται σχόλια το ένα μετά το άλλο και θρήνος και οδυρμός έπεσεν στους ανταγωνιστάς αυτού που κατέστησαν «Ζηροκομμεντάδες» και έκλεισαν τα μπλόγκια τους και το γύρισαν στα πάρτυ και τις κραιπάλες για να ξεχάσουν και να ξεχαστούν……

Απόσπασμα Δεύτερο:
…….Κατελθών ο Μωυσής από του όρους Θαβώρ με τις πλάκες των ένδεκα εντολών στην κοψομεσιασμένη του πλάτη διαπίστωσε ότι ο λαός του το είχε γυρίσει στο αλλιώτικο και όχι μόνο λάτρευε τον αγελαδόμορφο μεγάλο θεό Baal, αλλά είχε εξορμήσει σε παρακείμενο τερατώδες mall και είχε ξεσκιστεί στα ψώνια ξοδεύοντας όσα είχε και δεν είχε. Και ιδιοκτήτης του mall ήτο ο Μεγάλος Φαραώ Ραμσής ο ΓιουλΜπρύνερ, ο οποίος είχε βρει το κόλπο όχι μόνο να καταρρακώσει οικονομικά τους αντιπάλους του, αλλά και να την σπάσει στον Moses που την είχε βγάλει με νηστεία και προσευχή 40 μέρες και νύχτες δίπλα από την καιγόμενη βάτο, όσο οι υπόλοιποι επιδίδοντο σε καταναλωτικά όργια. Και όντως ο Moses από την τρεχάλα του να προλάβει τις εκπτώσεις και το γενικό ξεπούλημα, άφησε τις πλάκες να του πέσουν από τα χέρια και να θραύσουν σε χιλιάδες κομμάτια και τότε ενεφανίσθη ο Κύριος έμπροσθέν του και οργισθείς τα μάλλα του είπεν: «Πάλι μου την έκανες και πρέπει να κάτσω να τα ξαναγράψω και δεν τα καλοθυμάμαι και για τον λόγο αυτό φυλλοξήρα και μουχρίτσα θα πέσει στον λαό μου τον εκλεκτό και σε εσένα και θα κάνετε 3.000 χρόνια να ανακαλύψετε τις πιστωτικές κάρτες και δεν θα μπορείτε να αγοράζετε τίποτα παρά μόνο τοις μετρητοίς και την ενδεκάτη εντολή την ξέρουν μόνο οι θεοί». Και εξηφανίσθη όσο απότομα ενεφανίσθη και έμεινε ο Μωυσής να σκέπτεται ότι έπρεπε να ανέβει εκ νέου το όρος Θαβώρ και ούτε μια καντίνα δεν είχε ή έστω ένα ιντερνετ καφέ βρε παιδί μου και αναφώνησε: «Αμήν λέγω, ανήρ αμαρτωλός ειμί Κύριε, αλλά τουλάχιστον άσε με να αγοράσω ένα ζευγάρι μποτάκια κι αναβαίνω με τα σανδάλια και ταλαιπωρούμαι…..».

ΤΕΛΟΣ…(?)

No thanks to Baal.