Πέμπτη, Δεκεμβρίου 11, 2008

Το πρόσωπο είναι ο καθρέπτης της ψυχής*

Είδα σήμερα τους συλληφθέντες "πλιατσικολόγους" απο τα επεισόδια των προηγούμενων ημερών. Δεν μου φάνηκαν για εξαθλιωμένοι φτωχοί επαναστάτες. Ειδικά οι Έλληνες έμοιαζαν με τις γνωστές φάτσες του υποκόσμου που περιέγραφε κάποτε ο Τσιφόρος. Νομίζω ότι οι περισσότεροι εξ αυτών ήταν μικροκακοποιοί που όρμηξαν μέσα στον χαμό, μήπως και μπορέσουν να βουτήξουν καμιά τηλεόραση plasma, ή τουλάχιστον έναν αποχυμωτή Siemens και στάθηκαν άτυχοι.

(* ο τίτλος απο παλαιό κινέζικο ρητό)

3 Comments:

Blogger chstath said...

Μπορεί να ήταν και κάποιοι φτωχοί και πεινασμένοι μετανάστες αλλά σίγουρα δεν έχασαν την ευκαιρία και οι Έλληνες και μάλιστα όχι μόνο του υποκόσμου.

Πάντως ελπίζω η δικαιοσύνη γενικά να μην βασίζεται στο κινέζικο ρητό του τίτλου όταν αποφασίζει :-) (και σε κινέζικα ρητά γενικότερα)

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 12, 2008  
Blogger Dormammu said...

Ε, όχι βέβαια!

Απλώς μου έκανε εντύπωση το πρόσωπό τους.

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 12, 2008  
Blogger disa said...

情趣用品,情趣,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 03, 2009  

Δημοσίευση σχολίου

Links to this post:

Δημιουργία Συνδέσμου

<< Home