Τετάρτη, Φεβρουαρίου 24, 2010

Τεκμήριον Ανοησίας 1


Στις 16 Δεκεμβρίου 2009 ανέβαινα την Λ. Κηφισίας προς Νέα Ερυθραία. Ήταν ημέρα που στην Αθήνα είχαν ανοίξει νωρίτερα οι κρουνοί του ουρανού, την ώρα εκείνη πάντως δεν έβρεχε. Στο ύψος του Αμαρουσίου, λίγο πριν την μεγάλη ευθεία των Αναβρύτων, διαπίστωσα μποτιλιάρισμα, το οποίο δεν δικαιολογείτο απο την ώρα. Δικαιολογήγθηκε όμως απο το θέαμα που βλέπετε.
Αναρωτιέμαι: α) Πως είναι δυνατόν να πάθεις κάτι τέτοιο ξεκινώντας απο φανάρι και έχοντας μπροστά σου 1 χιλιόμετρο ευθείας χωρίς κίνηση? β) Οι οδηγοί των BMW είναι πιο ανόητοι απο τους άλλους, ή είναι ιδέα μου?, γ) Πώς δικαιολογήθηκε ο γόνος στον μπαμπάκα του? και δ) αυτό το αυτοκίντο, φτιάχνεται?

5 Comments:

Blogger giant13 said...

Επειδή "μπαίνω" σε φόρουμ bmw, εκεί να δεις το τι γράφεται.
Πιτσιρικάδες με αμάξια τέρατα από πλευράς ιπποδύναμης, Μ3 τουρμπινισμένα με 500 ΗΡ, κόντρες με άλλους αλλά και με τον εαυτό τους.
Φυσικά δικαίωμα τους θα προσθέσει κάποιος και συμφωμώ απόλυτα, εξ άλλου και εγώ πολύ θα επιθυμούσα να ήμουν κάτοχος μιας Μ3 η έστω μιάς 330, αλλά πάνω απ όπλα σεβασμός στους άλλους που δεν φταίνε τίποτα να θέτουμε σε κίνδυνο τις ζωές τους.

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 25, 2010  
Blogger Dormammu said...

Γίγαντα κι εγώ είμαι μαζί σου για μια 330 (ομολογώ πως ζαχάρωνα μάλιστα μια 130i για δεύτερο αυτοκίνητο αλλά η γυναίκα μου με προσγείωσε απότομα), το πρόβλημα όμως είναι ότι τέτοια αυτοκίνητα θέλουν "χέρια" (ή επιδέξιους κ*&%#$@ς, όπως λέει η παροιμία για τα μεταξωτά βρακιά). Και δυστυχώς στην Ελλάδα υπάρχει μια γενιά ανθρώπων που καίτοι δεν έμαθε ποτέ να οδηγεί, είναι εφοδιασμένη με πυραύλους 300 αλόγων (στην φτήνια εδώ και μερικά χρόνια) και βγαίνει στους δρόμους πυροβολώντας ανεξέλεγκτα.

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 26, 2010  
Blogger ΙωάννηςΚ (πρώην ioannisk) said...

α) Αν είσαι λιώμα όλα γίνονται...
β) Ίσως να φταίει η αλαζονεία τους που έχουν ακριβό αυτοκίνητο, ας πρόσεχαν
γ) Αν κρίνω από εμένα μπορεί πολύ εύκολα :(
δ) Ναι αν έχει τα χρήματα, αλλά είναι δικό του πρόβλημα.

Υ.Γ. διαβάζοντας τα σχόλια σας θα πω: ευχαρίστως να είχα ένα τέτοιο αυτοκίνητο αλλά θα το πουλούσα μιας και είναι υπερβολικό. Αν κερδίσω το joker ίσως τότε αγοράσω ένα...

Πέμπτη, Μαρτίου 11, 2010  
Blogger tiger said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Τρίτη, Μαρτίου 23, 2010  
Blogger I LOVE YOU said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片

Παρασκευή, Μαρτίου 26, 2010  

Δημοσίευση σχολίου

Links to this post:

Δημιουργία Συνδέσμου

<< Home